FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačke maturantice tužile agenciju zbog krstarenja s 'penzićima'

BERLIN, 9. rujna 2005. (Hina) - Dvije maturantice iz Frankfurta naMajni dobile su presudu protiv jedne turističke agencije jer su odmoru Hrvatskoj, koji je najavljen kao "piratsko krstarenje s vršnjacima"provele na motornom brodu s umirovljenicima, piše u petak časopis"Reise&Recht".
BERLIN, 9. rujna 2005. (Hina) - Dvije maturantice iz Frankfurta na Majni dobile su presudu protiv jedne turističke agencije jer su odmor u Hrvatskoj, koji je najavljen kao "piratsko krstarenje s vršnjacima" provele na motornom brodu s umirovljenicima, piše u petak časopis "Reise&Recht".

Agencija je, osim 80 posto cijene putovanja, dužna platiti i odštetu "za propalo zadovoljstvo".

Sud u Frankfurtu na Majni došao je do zaključka da je tijekom putovanja dviju maturantica došlo do "teških propusta" u organizaciji.

U katalogu putovanja agencija je obećala "tjedan dana lagodnog života s vršnjacima na palubi piratskog jedrenjaka". Umjesto toga dvije devetnaestogodišnjakinje su tjedan dana provele na motornom brodu i s putnicima "starijima od 75 godina".

Time, kako je priopćio sud, nije udovoljeno obećanjima iz kataloga pa je agencija dužna vratiti većinu troškova putovanja i dodatnu odštetu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙