FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Penn Station otvoren nakon prijetnje

NEW YORK, 7. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Jedan dio njujorškeželjeznička postaje Pennsylvania Station, važnoga čvora istočneameričke obale bio je u petak nakratko zatvoren jer je otkrivensumnjivi predmet, a grad je i dalje na oprezu zbog prijetnje sustavupodzemne željeznice.
NEW YORK, 7. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Jedan dio njujorške željeznička postaje Pennsylvania Station, važnoga čvora istočne američke obale bio je u petak nakratko zatvoren jer je otkriven sumnjivi predmet, a grad je i dalje na oprezu zbog prijetnje sustavu podzemne željeznice.

Policija je zatvorila dio postaje i specijalci su sa psima pretražili dio kojim se služi Amtrak, nacionalna putnička željeznica.

Unatoč tomu što su u četvrtak gradske i savezne vlasti upozorile da je otkrivena specifična prijetnja sustavu podzemne željeznice, milijuni Njujorčana vratili su se u petak svojim uobičajenim rutama.

Dužnosnici nisu htjeli reći što je dovelo do mjera opreza na Penn Stationu, ali jedan predstavnik Amtraka rekao je za Reuters: "Nađena je limenka gaziranoga pića iz koje je štrcala zelena tekućina, ali čini se da to nije ništa". Do ranoga poslijepodneva putnici su opet smjeli slobodno hodati postajom, a poslovanje Amtraka nije ni prekidano.

Jedna obavještajni izvor u Washingtonu rekao je da je od obavještajaca u Iraku stiglo upozorenje o prijetnji najvećem američkom sustavu podzemne željeznice

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙