FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pokrenut specijalizirani internetski portal Edukacija.hr

ZAGREB, 7. listopada 2005. (Hina) - Najnoviji internetski portal,ujedno i prvi specijalizirani portal u Hrvatskoj koji na jednom mjestuobjedinjava ponudu svih edukativnih ustanova i sadržaja, od danas jedostupan na adresi www.edukacija.hr, objavljeno je iz tog portala.
ZAGREB, 7. listopada 2005. (Hina) - Najnoviji internetski portal, ujedno i prvi specijalizirani portal u Hrvatskoj koji na jednom mjestu objedinjava ponudu svih edukativnih ustanova i sadržaja, od danas je dostupan na adresi www.edukacija.hr, objavljeno je iz tog portala.

Portal Edukacija.hr korisnicima nudi informacije i sadržaje vezane uz edukacijske ustanove koje nude programe obrazovanja na različitim razinama te pruža i mnoštvo korisnih savjeta, istraživanja i zanimljivosti vezanih uz dodatnu edukaciju i stjecanje znanja.

Edukacija.hr svojim sadržajem omogućava korisnicima da informacije o svim tvrtkama, ustanovama ili centrima za dodatna obrazovanja te njihovim edukacijskim uslugama pronađu na jednom mjestu.

S obzirom na veliku ponudu edukacijskih programa u Hrvatskoj, potreba za specijaliziranim prostorom na Internetu bila je više nego nužna te je i ostvarena pokretanjem tog internetskog portala.

Kako bi se korisnicima olakšalo snalaženje, ustanove, tečajevi i usluge podijeljeni su po kategorijama kao što su strani jezici, informatika, poslovno, tehničko ili samostalno obrazovanje, sport i sl.

Edukativne ustanove i centri za dodatno obrazovanje prezentiraju se putem profila koji će sadržavati kontakt podatke poduzeća, mapu lokacije, osnovne podatke o poduzeću, opširan opis usluga, objave partnera, referentnu listu korisnika i brojne druge informacije relevantne za njihovu prezentaciju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙