FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Virovitica: Dvije osobe poginule u naletu vlaka na osobni automobil

VIROVITICA, 5. listopada 2005. (Hina) - Dvije su osobe poginule uteškoj prometno nesreći koja se dogodila popodne oko 14,20 sati napružno-cestovnom prijelazu u mjestu Vukosavljevici, 10 kilometara odVirovitice, kad je na osobni automobil marke "honda sivic"virovitičkih registracijskih oznaka naletio brzi vlak na pruzi Osijek- Zagreb.
VIROVITICA, 5. listopada 2005. (Hina) - Dvije su osobe poginule u teškoj prometno nesreći koja se dogodila popodne oko 14,20 sati na pružno-cestovnom prijelazu u mjestu Vukosavljevici, 10 kilometara od Virovitice, kad je na osobni automobil marke "honda sivic" virovitičkih registracijskih oznaka naletio brzi vlak na pruzi Osijek - Zagreb.

Po prvim rezultatima policijske istrage utvrđeno je da se vozač osobnog automobila, koji je vozio županijskom cestom Pitomača - Turnašica - Lozan, nije zaustavio na znak obvezna zaustavljanja na preglednom pružno-cestovnom prijelazu u Vukosavljevici, mjestu između Špišić Bukovice i Pitomače.

"Strojovođa je primijetio automobil i počeo kočiti, ali je bilo kasno. Vlak je udario automobil po sredini i gurao po tračnicama gotovo 200 metara", izjavio je nakon policijskog očevida glasnogovornik virovitičko-podravske Policijske uprave Slavko Kopjar.

Od posljedica ozljeda vozač i suvozačica preminuli su na mjestu nesreće.

Željeznički promet bio je u prekidu do 16 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙