FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tenis: Belgija bez Henin i Clijsters u Fed Cupu

BRUXELESS, 4. listopada 2005. (Hina) - Negdašnja prva tenisačicasvijeta Justine Henin-Hardenne objavila je kako sljedeće godine nećeigrati za belgijsku Fed Cup reprezentaciju zbog zdradstvenih problema.
BRUXELESS, 4. listopada 2005. (Hina) - Negdašnja prva tenisačica svijeta Justine Henin-Hardenne objavila je kako sljedeće godine neće igrati za belgijsku Fed Cup reprezentaciju zbog zdradstvenih problema.

Henin je u protekle dvije godine imala velikih problema sa ozljedama, a u 2006. se sprema opet zasjesti na sam vrh ženskog tenisa.

"Ova godina je bila iznimno teška za mene sa brojnim ozljedama i zato već sada objavljujem da neću igrati u Fed Cupu. Sezona će i bez Fec Cupa biti jako teška, a ja sam odlučila ponovno biti broj jedan u 2006. Napominjem da ovo nije moj konačni oproštaj od Fed Cupa, shvatite to kao stanku uime mojih viših ciljeva", kazala je 23-godišnja Belgijanka, koja je ove sezone igrala na svega osam turnira, no opet je dogurala do visoke pete pozicije na WTA listi.

Belgija u travnju igra sa prvakinjama Ruskinjama, a izvjesno je da u sastavu neće biti ni Henin ni Kim Clijsters, koja je nedavno izjavila kako će igrati još svega dvije godine jer je fizički istrošena.

Na moju odluku nije utjecala činjenica da niti Kim neće igrati Fed Cup, kazala je Henin, koja u njemačkom Filderstadtu nastupa na svojem prvom turniru od US Opena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙