FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kim Clijsters dalje bez trenera

BRUXELLES, 29. rujna 2005. (Hina/STA) - Nakon što je prekinula suradnjus Marcom De Housom, belgijska tenisačica Kim Clijsters (22) odlučilaje nastaviti karijeru bez trenera.
BRUXELLES, 29. rujna 2005. (Hina/STA) - Nakon što je prekinula suradnju s Marcom De Housom, belgijska tenisačica Kim Clijsters (22) odlučila je nastaviti karijeru bez trenera.

"Odlučila sam pokušati bez trenera. Dovoljno sam zrela da znam što moram činiti. Poznam svoje tijelo i ovaj sport i zbog toga vjerujem kako činim pravi potez," kazala je belgijska tenisačica koja je prekinula suradnju s Housom nakon trijumfa na Grand Slam turniru, US Openu.

Kim Clijsters i Marco De Hous surađivali su od 2002. godine i pod njegovim vodstvom bivša najbolja tenisačica svijeta osvojila je dva Masters turnira, te US Open. U karijeri je do sada osvojila 28 turnira u pojedinačnoj konkurenciji, te 11 u parovima.

"Od sada će moj glavni zadatak biti pronaći prave partnere za trening," dodala je Belgijanka, koja je najavila kako će se tenisom baviti još dvije godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙