FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Indija: Pobješnjela slonica do smrti izgazila turističkog vodiča

NEW DELHI , 17. rujna 2005. (Hina/dpa) - Pobješnjela slonica izgazilaje do smrti lokalnog turističkog vodiča i ozlijedila dvije belgijsketuristkinje u Jaipuru u indijskoj državi Radžahstan.
NEW DELHI , 17. rujna 2005. (Hina/dpa) - Pobješnjela slonica izgazila je do smrti lokalnog turističkog vodiča i ozlijedila dvije belgijske turistkinje u Jaipuru u indijskoj državi Radžahstan.

Vodič je fotografirao Belgijanke koje su željele uspomenu na kojoj će se, osim njih, u pozadini vidjeti slonica i znamenita jantarna tvrđava, kad je životinja iznenada krenula prema skupini, izvijestila je policija u Jaipuru. "Čini se da se razljutila nakon što joj je zasmetao fleš fotoaparata", rekao je predstavnik policije.

"Slonica je surlom najprije dohvatila vodiča Vinoda Bambhu, bacila ga na pod i do smrti izgazila, a zatim počela trčati za dvjema turistkinjama, koje je također surlom podigla visoko u zrak i bacila ih na tlo", rekao je dužnosnik, dodajući kako su obje Belgijanke prebačene u obližnju bolnicu, a jedna od njih u teškom je stanju.

Jantarna tvrđava jedno je od najposjećenijih turističkih mjesta u Radžahstanu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙