FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U istrazi o korupciji britanska policija ispituje M.Thatcher - mediji

LONDON, 3. listopada 2005. (Hina/AP) - Američke su vlasti od britanskepolicije zatražile da u sklopu jedne istrage o korupciji ispita bivšupremijerku Margaret Thacher, objavila je agencija Britain's PressAssociation.
LONDON, 3. listopada 2005. (Hina/AP) - Američke su vlasti od britanske policije zatražile da u sklopu jedne istrage o korupciji ispita bivšu premijerku Margaret Thacher, objavila je agencija Britain's Press Association.

Agencija je objavila da list Mirror raspolaže dokumentom koji navodno pokazuje da su američke vlasti zatražile informacije sa sastanka koji je bivša premijerka održala s američkim republikanskim kongresmenom Tomom DeLayom prije pet godina.

Taj je zahtjev dio istrage američkog ministarstva pravosuđa o optužbama da je kongresmen DeLay primao besplatna ljetovanja u inozemstvu, a zauzvrat trebao utjecati na donošenje zakona.

Glasnogovornik Margaret Thatcher potvrdio je da je policija kontaktirala njen ured kako bi "rasčistili" detalje oko njenog sastanka s DeLayom tijekom njegovog posjeta Velikoj Britaniji u svibnju 2000. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙