FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Topla dobrodošlica u ledenom baru u Londonu

LONDON, 2. listopada 2005. (Hina/AFP) - Stanovnici Londona željninovih iskustava mogu očekivati toplu dobrodošlicu u ledenom AbsolutIcebaru, otvorenom u subotu u glavnom gradu Velike Britanije, a čijisu zidovi, ukrasi i čaše od leda.
LONDON, 2. listopada 2005. (Hina/AFP) - Stanovnici Londona željni novih iskustava mogu očekivati toplu dobrodošlicu u ledenom Absolut Icebaru, otvorenom u subotu u glavnom gradu Velike Britanije, a čiji su zidovi, ukrasi i čaše od leda.

Smješten pored restorana Below Zero, koji ima ugodnu temperaturu unatoč svom nazivu (ispod nule), bar će cijelu godinu nuditi 'ledeni' prostor koji će se održavati na pet stupnjeva.

Za ulaznicu koja stoji 12 funti posjetitelji će dobiti pokrivače, rukavice i ledenu čašu prije nego prođu dvoja termička vrata.

"To je više iskustvo nego posjet tradicionalnom baru. Željeli smo ponuditi nešto sasvim drugačije", kazala je Anette Elisson, glasnogovornica tvrtke V&S Absoult Spirits, koja je vlasnica bara.

Ta je švedska tvrtka otvorila prvi ledeni bar 1994. u Jukkasjarvi (Švedska), a zatim su otvoreni barovi u Stockholmu i Milanu.

U bar će moći samo 60 posjetitelja odjednom i moći će na prostoru od 1.000 četvornih metara boraviti svega 45 minuta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙