FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ciparski vojnici kažnjeni zbog nedoličnosti

NIKOZIJA, 1. listopada 2005. (Hina/AFP) - Skupina ciparskih vojnikakažnjena je zbog toga što je sudjelovala u nedoličnoj zabavi nakontrolnoj postaji pokraj Zelene linije, koja označava granicu izmeđupodručja pod kontrolom ciparskih Grka i ciparskih Turaka.
NIKOZIJA, 1. listopada 2005. (Hina/AFP) - Skupina ciparskih vojnika kažnjena je zbog toga što je sudjelovala u nedoličnoj zabavi na kontrolnoj postaji pokraj Zelene linije, koja označava granicu između područja pod kontrolom ciparskih Grka i ciparskih Turaka.

Ciparski tisak piše da je skupina od najmanje 10 vojnika dovela u kontrolnu postaju ženu, inače majku troje djece, koja im je pružala seksualne usluge. "Vojnici su uredno čekali u redu pred postajom kako bi svako od njih dobio 'uslugu', a dvojica pripadnika pozadinske postrojbe koji su donijeli hranu u postaju također su iskoristili prigodu", piše tisak.

Neimenovana gospođa nije pravila razliku između ročnika, časnika i dočasnika. Sve bi možda prošlo nezapaženo ali jedan od ročnika nije odolio pa je mobitelom napravio par snimaka i poslao ih drugim vojnicima. Cijela priča došla je do zapovjedništva koje je otvorilo istragu pa su na kraju ročnici kažnjeni tako da im je produžen rok služenja, koji inače iznosi 24 mjeseca, a časnici su premješteni na zabačene vojne postaje.

Ciparska nacionalna garda još nije komentirala navode iz tiska.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙