FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi podaci o eksploziji u Bjelorusiji: 46 ozlijeđenih

MINSK, 23. rujna 2005. (Hina/AP) - Prema novim podacima 46 je osobaozlijeđeno, od kojih četiri teško u eksploziji bombe u bjeloruskomgradu Vitebsku na granici s Rusijom, objavilo je u petak ministarstvoza izvanredna stanja.
MINSK, 23. rujna 2005. (Hina/AP) - Prema novim podacima 46 je osoba ozlijeđeno, od kojih četiri teško u eksploziji bombe u bjeloruskom gradu Vitebsku na granici s Rusijom, objavilo je u petak ministarstvo za izvanredna stanja.

U bolnicu je prebačeno 25 osoba od kojih su četiri, zbog teških ozljeda, na intenzivnoj njezi, rekao je Aleksej Muržankov, dužnosnik ministarstva.

Ranije je ruska novinska agencije Interfax javila da je 30 osoba ozlijeđeno u eksploziji bombe kućne izrade, u četvrtak navečer, postavljene u teglu s cvijećem ispred restorana u središtu grada.

Riječ je o drugoj eksploziji u deset dana u tome sjevernom bjeloruskom gradu nakon što je 14. rujna slična naprava, postavljena također u teglu s cvijećem, ozlijedila dvoje prolaznika.

Policija nije pronašla počinitelje i nije govorila o mogućim motivima, no ne isključuje i poslovne, konkurentske razloge.

Bjeloruska obavještajna služba odbacila je mogućnost terorističke pozadine napada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙