FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najmlađi sin Vojvode Henrija Luksemburškog princ Louis u 19 godini postaje otac

LUXEMBOURG , 23. rujna 2005. (Hina) - Princ Louis, najmlađi sinVelikog vojvode Henrija Luksemburškog i Velike vojvotkinje MarijeTerezije Luksemburške uskoro će, u dobi od 19 godina, postati otac,stoji u priopćenju Velikog vojvodstva Louxembourg.
LUXEMBOURG , 23. rujna 2005. (Hina) - Princ Louis, najmlađi sin Velikog vojvode Henrija Luksemburškog i Velike vojvotkinje Marije Terezije Luksemburške uskoro će, u dobi od 19 godina, postati otac, stoji u priopćenju Velikog vojvodstva Louxembourg.

Louis od Luksemburga za sada se neće vjenčati s majkom svojeg djeteta, 20-godišnjom Tessy Antony, koja radi kao volonterka u luksemburškoj vojsci i čiji otac ima privatnu krovopokrivačku tvrtku.

"Princ Louis i mlada Luksemburžanka u koju je zaljubljen već godinu dana, gospođica Tessy Antony očekuju dijete. Par se u ovome trenutku ne namjerava vjenčati", stoji u priopćenju vojvodstva te se dodaje kako par ima punu potporu roditelja.

Luksemburški tisak do sada je bio vrlo diskretan u pogledu ove informacije. List Tageblatt u petak je izvjestio kako je po završetku srednje tehničke škole u Petangeu Tessy Antony s osamnaest godina dobrovoljno pristupila luksemburškoj vojsci. Prošle je godine u ožujku, u sklopu snaga KFOR-a, sudjelovala u misiji u Kosovskoj Mitrovici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙