FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iaquinta na prodaju

UDINE, 23. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je Vincenzo Iaquintaodbio potpisati novi ugovor za Udinese, predsjednik ovog talijanskognogometnog prvoligaša, Giampaolo Pozzo najavio je prodaju 25-godišnjegnapadača.
UDINE, 23. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što je Vincenzo Iaquinta odbio potpisati novi ugovor za Udinese, predsjednik ovog talijanskog nogometnog prvoligaša, Giampaolo Pozzo najavio je prodaju 25-godišnjeg napadača.

"Iaquinta po svemu sudeći u siječnju napušta klub. Ukoliko u klub stigne prava ponuda, slobodan je. Ne želim u klubu imati nezadovoljnog igrača," poručio je Pozzo.

Novu zvijezdu talijanskog nogometa ovoga je ljeta željela Barcelona, no vodstvo Udinesea upalilo je crveno svjetlo za njegovu prodaju. U klubu su očekivali kako će mladi napadač prihvatiti novi ugovor pod bitno boljim uvjetima. No, ponuda Udinesea daleko je ispod ugovora koji je nudila Barcelona.

"Udinese se ne može natjecati s bogatim klubovima. Ukoliko se Iaquinta osjeća zakinutim zna gdje su izlazna vrata," dodao je Pozzo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙