FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Malonogometni kvalifikacijski turnir Lige prvaka u Zagrebu

ZAGREB, 20. rujna 2005. (Hina) - Od 12. do 15. listopada u zagrebačkomDomu sportova održat će se turnir prvog kvalifikacijskog kola 8. grupeu UEFA-ine Lige prvaka u malom nogometu na kojem će nastupiti hrvatskiprvak Orkan Zagreb ukrajinski Šahtar Donjeck, slovački Slov-MaticBratislav i finski Ilves Tampere.
ZAGREB, 20. rujna 2005. (Hina) - Od 12. do 15. listopada u zagrebačkom Domu sportova održat će se turnir prvog kvalifikacijskog kola 8. grupe u UEFA-ine Lige prvaka u malom nogometu na kojem će nastupiti hrvatski prvak Orkan Zagreb ukrajinski Šahtar Donjeck, slovački Slov-Matic Bratislav i finski Ilves Tampere.

Po riječima kapetana našega prvaka Zdravka Mavrović favorit turnira je Šahtar koji je profesionalni klub s godišnjim zaradama igrača i do 100 tisuća eura. No, i Orkan Zagreb, iako neusporediv s tim ciframa, nije bez izgleda za osvajanje prvoga mjesta koje vodi u viši stupanj natjecanja, a direktor turnira Daro Bušić pozvao je na današnjoj konferenciji za novinare sve poklonike sporta da pomognu našemu prvaku u ostvarivanju toga cilja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙