FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rončević razgovarao sa španjolskim ministrom obrane

ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Ministar obrane RH Berislav Rončević uponedjeljak se, u sklopu sudjelovanja na 4. međunarodnom seminaru osigurnosti i obrani u mediteranskoj regiji, u Barceloni sastao sministrom obrane Kraljevine Španjolske Joseom Bonom Martinezom.
ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Ministar obrane RH Berislav Rončević u ponedjeljak se, u sklopu sudjelovanja na 4. međunarodnom seminaru o sigurnosti i obrani u mediteranskoj regiji, u Barceloni sastao s ministrom obrane Kraljevine Španjolske Joseom Bonom Martinezom.

Prema priopćenju Ministarstva obrane, dvojica ministara su razgovarala o nastavku i jačanju bilateralne vojne suradnje, pri čemu su hrvatski prioriteti suradnja ratnih mornarica dviju zemalja, razmjena posjeta na časničkoj i dočasničkoj razini te vojno-tehnička suradnja i suradnja u okviru zrakoplovstva.

U priopćenju se također navodi da Španjolska, kao članica EU i NATO-a te mediteranska zemlja ima naglašenu pomorsku orijentaciju i aktivno pridonosi u mirovnim i antiterorističkim misijama, zemlja s kojom Hrvatska ima interes razvijati bilateralnu obrambenu suradnju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙