FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Schwarzenegger najavio ponovnu kandidaturu za guvernera Kalifornije

SAN DIEGO, 16. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Guverner KalifornijeArnold Schwarzenegger objavio je u petak da se u studenom 2006.namjerava ponovo kandidirati na tu dužnost, potvrdivši tako općeočekivanje javnosti.
SAN DIEGO, 16. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger objavio je u petak da se u studenom 2006. namjerava ponovo kandidirati na tu dužnost, potvrdivši tako opće očekivanje javnosti.

"Ja sam tip koji gura do kraja, naučio sam to u sportu. U svakom je sportu najvažnije izdržati do kraja", rekao je republikanski političar austrijskog podrijetla i bivši glumac okupljenom mnoštvu u San Diegu. "Prvotno sam kandidirao kako bih obavio posao. I ostat ću sedam godina kako bih ga dovršio."

Izabran 2003. u prijevremenim izborima zbog opoziva bivšeg demokratskog guvernera, bivša zvijezda filmova o "Terminatoru" izabran je na skraćeni mandat. Premda se u javnosti deklarirao kao čovjek naroda, proteklih je godinu dana nakon upornih prosvjeda u organizaciji sindikata u ispitivanjima javnog mnijenja izgubio većinu potpore u stanovništvu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙