FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nick Heidfeld u BMW-u

BERLIN, 16. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Njemački vozač formule 1, NickHeidfeld (28) na koncu ove sezone napustit će Williams i preseliti zaupravljač BMW-a za čiju je momčad potpisao ugovor na tri godine.
BERLIN, 16. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Njemački vozač formule 1, Nick Heidfeld (28) na koncu ove sezone napustit će Williams i preseliti za upravljač BMW-a za čiju je momčad potpisao ugovor na tri godine.

Njemački proizvođač automobila od prvog siječnja iduće godine preuzima momčad Saubera i pokreće svoj team. Prvi vozač BMW-a biti će Heidfeld.

"Zadovoljno smo što je Nick prihvatio naše uvjete. Dobilo smo vrlo kvalitetnog vozača koji će nam olakšati početnu fazu," kazao je direktor momčadi, Mario Theissen.

Heidfeld je rođen u svibnju 1977 u Moenchengladbachu. U formuli 1 je debitirao 2000. godine u Australiji vozeći za Prost. Od 2001. do 2003. je vozio za Sauber, potom je jednu sezonu proveo u Jordanu, a od ove sezone je za upravljačem Williamsa. Do sada je prikupio 98 nastupa na Grand Prix utrkama, a najbolji rezultat je ostvario ove sezone u Monacu i na Nurburgring osvojivši drugo mjesto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙