FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bild: Raikkonen u Ferrari, M. Schumacher u McLaren

HAMBURG, 25. kolovoza 2005. (Hina/DPA) - Njemački dnevnik Bild objavioje danas da je vozač McLarena Finac Kimi Raikkonen potpisao predugovors Ferrarijem. Raikkonen bi u Ferrariju trebao zamijenitisedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera, kojemu ugovor stalijanskom momčadi formule 1 ističe krajem 2006. godine. To znači dabi Finac vozio za Ferrari 2007.
HAMBURG, 25. kolovoza 2005. (Hina/DPA) - Njemački dnevnik Bild objavio je danas da je vozač McLarena Finac Kimi Raikkonen potpisao predugovor s Ferrarijem. Raikkonen bi u Ferrariju trebao zamijeniti sedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera, kojemu ugovor s talijanskom momčadi formule 1 ističe krajem 2006. godine. To znači da bi Finac vozio za Ferrari 2007.

Bild je ovu vijest objavio pozivajući se na pouzdane izvore. Njemački listi navodi kako su pregovori između Raikkonena i Ferrarija počeli još prošle godine, a nastavljeni su u veljači i svibnju 2005.

Godišnja plaća Michaela Schumachera u Ferrariju iznosi 35 milijuna eura. Iako im je donio pet naslova svjetskog prvaka, čelnici talijanske momčadi nisu spremni povećati mu plaću na traženih 40 milijuna eura. Schumacher je u Ferrariju od 1996.

I dok će Raikkonen vjerojatno u Ferrari, Bild dodaje da bi Michael Schumacher trebao krenuti u suprotnom pravcu, odnosno u McLaren.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙