FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Formula 1: Turci u očekivanju svoje prve Velike nagrade

ANKARA, 18. kolovoza 2005. (Hina) - Ljubitelji formule 1 od petka donedjelje će biti okrenuti prema 15-milijunskom turskom gradu Istanbulugdje će se voziti prva utrka za Veliku nagradu Turske.
ANKARA, 18. kolovoza 2005. (Hina) - Ljubitelji formule 1 od petka do nedjelje će biti okrenuti prema 15-milijunskom turskom gradu Istanbulu gdje će se voziti prva utrka za Veliku nagradu Turske.

Najveća svjetska utrka prenosit će se izravno u 203 zemlje, a domaćini očekuju golemi prihod od oko četiri milijarde dolara. Najveći dio tih sredstva, u iznosu od 3,7 milijardi već su osigurana prodajom reklama.

Natjecanje vozača formule 1 privući će u grad na Bosporu i oko 60 tisuća inozemnih gostiju. Mnogi hoteli su već upetorostručili cijene smještaja koje trenutačno, čak i u onim najjeftinijim, iznose oko 100 eura po osobi.

Organizatori istanbulske utrke očekuju i goleme zarade od prodaje ulaznica koje su, ovisno o poziciji, podijeljene u deset kategorija. Najjeftinija ulaznica iznosi 40, a najskuplja 370 eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙