FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poginula vozačica, a dvoje djece ozlijeđeno u sudaru kod Zaprešića

ZAGREB, 11. rujna 2005. (Hina) - Jedna žena je poginula, a njezinodvoje djece je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se jutros oko 3sata dogodila na staroj zagorskoj magistrali između mjesta Pojatno iZaprešića, izvijestila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 11. rujna 2005. (Hina) - Jedna žena je poginula, a njezino dvoje djece je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se jutros oko 3 sata dogodila na staroj zagorskoj magistrali između mjesta Pojatno i Zaprešića, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Vozačica Honde civic bez registracijskih oznaka Vlasta Volf (41) izgubila je nadzor nad vozilom zbog neprilagođene brzine i magle te se sudarila s osobnim automobilom VW passat zagrebačkih registracija koji je vozio 45-godišnji muškarac. Kako bi izbjegao nalet na vozila koja su se sudarila, u odvodni kanal je s Mazdom zagrebačkih oznaka sletio 24-godišnji vozač.

Vozačica Honde na mjestu je poginula, njezina kći zadobila je teške tjelesne ozljede opasne po život, dok joj je sin lakše ozlijeđen. Djeca su prevezeni u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj.

Vozač passata i dvije putnice u tom automobilu prevezeni su na u Opću bolnicu Sveti Duh. Policija nije izvijestila kakvo je njihovo zdravstveno stanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙