FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Klubovi žele Collinu

RIM, 11. rujna 2005. (Hina/DPA) - Talijanski nogometni klubovizatražili su povratak Pierluigia Colline na sudačke liste.
RIM, 11. rujna 2005. (Hina/DPA) - Talijanski nogometni klubovi zatražili su povratak Pierluigia Colline na sudačke liste.

Nakon što je jedan od najboljih svjetskih nogometnih sudaca podnio ostavku zbog sukoba s čelnicima Saveza zbog jednog sponzorskog ugovora, Udruženje prvoligaša zatražilo je Collinin povratak na teren.

Predstavnici klubov zatražili su vodstvo Talijanskog nogometnog saveza (FIGC) i Udruženje sudaca da još jednom razmisle o cijelom slučaju i pokušaju privoliti Collinu da odradi još jednu sezonu.

Collina je šest puta bio biran za najboljeg nogometnog suca na svijetu, a na udar Talijanske sudačke nogometne organizacije (AIA) došao je na udar nakon što je potpisao sponzorski ugovor s Opelom, koji je jedan od glavnih sponzora Milana, pa su čelnici sudačke organizacije i nogometnog Saveza smatrali kako je to očiti sukob interesa. Collina je potom degradiran i dozvoljeno mu je jedino suđenje utakmica druge lige. To je očito bila kapa koja je prelila čašu njegova strpljenja pa je podnio ostavku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙