FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica vanjskih poslova izrazila žaljenje malteškom kolegi

ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova i europskihintegracija Kolinda Grabar-Kitarović, izrazila je u telefonskomrazgovoru s ministrom vanjskih poslova Republike Malte MichaelomFrendom žaljenje zbog jučerašnjeg incidenta kojeg su uzrokovalihrvatski navijači na nogometnoj utakmici između reprezentacijaHrvatske i Malte.
ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović, izrazila je u telefonskom razgovoru s ministrom vanjskih poslova Republike Malte Michaelom Frendom žaljenje zbog jučerašnjeg incidenta kojeg su uzrokovali hrvatski navijači na nogometnoj utakmici između reprezentacija Hrvatske i Malte.

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, u suradnji s malteškim vlastima, trenutno utvrđuje okolnosti pod kojima se dogodio navedeni incident, te je spremno pružiti konzularnu pomoć hrvatskim državljanima.

Hrvatska strana je spremna pomoći nadležnim malteškim vlastima u pružanju svih potrebnih informacija kako bi se cijeli slučaj na primjeren način procesuirao, stoji u priopćenju Ureda za odnose s javnošću ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙