FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Michael Jackson piše pjesmu za žrtve uragana Katrina

LOS ANGELES, 7. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Pop zvijezda MichaelJackson piše pjesmu za žrtve uragana Katrina, a nada se da će je udobrotvorne svrhe snimiti i objaviti s ostalim popularnim izvođačima,rekao je u utorak njegov glasnogovornik.
LOS ANGELES, 7. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Pop zvijezda Michael Jackson piše pjesmu za žrtve uragana Katrina, a nada se da će je u dobrotvorne svrhe snimiti i objaviti s ostalim popularnim izvođačima, rekao je u utorak njegov glasnogovornik.

Jackson je s još 40 umjetnika 1985. prikupio više od 60 milijuna dolara za gladne u Africi s pjesmom "We Are the World", a na novi projekt potaknule su ga televizijske snimke razornog uragana Katrina, rekao je publicist Raymone Bain.

"Boli me dok gledam ljudske patnje". Moje srce i molitve usmjerene su na svakog pojedinca koji podnosi bol i patnju zbog te tragedije", rekao je Jackson u pisanoj izjavi.

Bain je rekao da će Jackson uskoro dovršiti pjesmu, radnog naziva "From the Bottom of My Heart", a planira je snimiti za dva tjedna, nakon što okupi ostale izvođače.

"U iduća 24 sata Jackson će ih osobno kontaktirati i zatražiti od njih da mu se pridruže u tom projektu", rekao je Bain.

Jackson je s Lionelom Ritchieom 1985. napisao pjesmu "We Are the World", koju je u humanitarne svrhe izveo s brojnim rock i pop zvijezdama, uključujući Raya Charlesa, Brucea Springsteena i Boba Dylana.

Samozvani Kralj popa napustio je SAD nakon što ga je u lipnju sud u Santa Monici oslobodio optužbi za seksualno zlostavljanje djece. No, Bain kaže da će se Jackson vratiti u SAD kako bi nastavio raditi na pjesmi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙