FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kreativci agencije Bruketa & Žinić osvojili tri zlatne medalje

ZAGREB, 5. rujna 2005. (Hina) - Četiri uratka kreativaca agencijeBruketa&Žinić osvojila su nagrade na američkom natječaju Creativity35, od toga tri zlatne medalje, priopćeno je danas iz Agencije.
ZAGREB, 5. rujna 2005. (Hina) - Četiri uratka kreativaca agencije Bruketa&Žinić osvojila su nagrade na američkom natječaju Creativity 35, od toga tri zlatne medalje, priopćeno je danas iz Agencije.

Televizijski spot "Božić s Jamnicom" osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji TV spotova, a godišnja izvješća "Tajna dobre kuhinje" i "Pozitivne misli" zlatne medalje u kategoriji godišnjih izvješća.

TV spot "Svi padaju na bijele zube" uključen je u izbor najboljih radova.

Creativity Annual 35 godina nagrađuje inovativnost i kreativnost radova iz svih područja oglašivanja i vizualnih komunikacija. Svake godine na natječaj se javlja oko 7500 radova iz 32 zemlje, a samo oni koji prođu izbor bivaju nagrađeni i uvršteni u Creativity Annual.

Osim nagrada na Creativityu 35 Agencija je nedavno osvojila i dvije nagrade na natječaju IF Communication Design u Hannoveru.

Bruketa&Žinić jedna je od najboljih hrvatskih agencija za oglašivanje, kreativci koje su osvojili razne međunarodne nagrade i priznanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙