FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP veslanje: Braća Skelin šesti u dvojcu bez kormilara

GIFU/ZAGREB, 3. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski veslači Siniša i NikšaSkelin nisu uspjeli osvojiti medalju u dvojcu bez kormilara naSvjetskom prvenstvu u japanskom Gifuu. Srebrni s prošlogodišnjihOlimpijskih igara u Ateni, braća Skelin su u finalu SP u Gifuu zauzeliposljednje, šesto mjesto.
GIFU/ZAGREB, 3. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski veslači Siniša i Nikša Skelin nisu uspjeli osvojiti medalju u dvojcu bez kormilara na Svjetskom prvenstvu u japanskom Gifuu. Srebrni s prošlogodišnjih Olimpijskih igara u Ateni, braća Skelin su u finalu SP u Gifuu zauzeli posljednje, šesto mjesto.

Pobijedili su sjajni Novozelanđani Nathan Twaddle i George Bridgewater koji su vodili od samoga početka, te do zlata stigli s vremenom 6:52.51 minuta, srebrno odličje osvojili su Južnoafrikanci Ramon Di Clemente i Donovan Cech s vremenom 6:55.52, dok su brončano odličje osvojili Talijani Luca Agamennoni i Dario Lari s vremenom 6:57.29.

Braća Skelin su nakon 500 metara držali četvrtu poziciju, na polovini staze bili su peti, da bi na posljednjem prolazu, 500 metara prije cilja bili četvrti sa samo 89 stotinki zaostatka za trećim Talijanima. No, u posljednjoj četvrtini staze naši veslači su potpuno posustali, te na koncu bili uvjerljivo posljednji s vremenom 7:07.53, gotovo četiri minute sporijim od petih Grka Nikosa Pagounisa i Ioannisa Christoua.

Četvrto mjesto zauzeli su Kanađani Malcolm Howard i Chris Jarvis.

REZULTATI:

1. Novi Zeland (Nathan Twaddle, George Bridgewater) 6:52.51

2. JAR (Ramon Di Clemente, Donovan Cech) 6:55.52

3. Italija (Luca Agamennoni, Dario Lari) 6:57.29

4. Kanada (Malcolm Howard, Chris Jarvis) 6:59.26

5. Grčka (Nikos Pagounis, Ioannis Christou) 7:03.83

5. HRVATSKA (SINIŠA SKELIN, NIKŠA SKELIN) 7:07.53

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙