FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obitelj bolesnog kosovskog predsjednika otputovala u Njemačku

PRIŠTINA,1.rujna 2005.(Hina) - Supruga i najbliži članovi obiteljikosovskog predsjednika Ibrahima Rugove nalaze se kraj njegovabolesničkog kreveta u američkoj vojnoj bolnici Landshtul u Njemačkoj,javljaju u četvrtak mediji na albanskom u Prištini.
PRIŠTINA,1.rujna 2005.(Hina) - Supruga i najbliži članovi obitelji kosovskog predsjednika Ibrahima Rugove nalaze se kraj njegova bolesničkog kreveta u američkoj vojnoj bolnici Landshtul u Njemačkoj, javljaju u četvrtak mediji na albanskom u Prištini.

Diplomatski izvori u Prištini izjavili su jučer britanskoj agenciji Reuters kako je Rugova "ozbiljno bolestan".

"Njegovo stanje je veoma ozbiljno", rekli su diplomatski izvori, ali nisu naveli druge pojedinosti.

"Članovi predsjednikove obitelji, uključujući njegovu suprugu Fanu, otputovali su u Njemačku i već su uz njegovu postelju", javili su albanski izvori u Prištini i dodali da se s njima nalazi i Rugovin osobni liječnik.

Rugova (60) je prošle subote otputovao u američku vojnu bolnicu Landshtul u Njemačkoj, pošto mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. U Prištini je samo službeno objavljeno da je Rugova posljednjih dana bolovao od jake gripe. Neki lokalni su mediji pisali da Rugova ima rak pluća, ali je iz ureda kosovskog predsjednika rečeno da nemaju takve informacije

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙