FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bugarski kradljivac auta umaknuo u policijskom autu

SOFIJA, 30. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Kradljivac automobila kojeg jeprogonila policija ulicama bugarske prijestolnice, uspio je umaknutipotjeri pobjegavši u policijskom autu, objavila je bugarska policija.
SOFIJA, 30. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Kradljivac automobila kojeg je progonila policija ulicama bugarske prijestolnice, uspio je umaknuti potjeri pobjegavši u policijskom autu, objavila je bugarska policija.

Nepoznati lopov vozio se kroz jednu od mirnih stambenih četvrti Sofije u ukradenom automobilu, kad ga je spazila policijska ophodnja i dala se u potjeru za njim. Činilo se da je akcija gotova, kad je muškarac s ukradenim vozilom udario u rasvjetni stup na cesti i policajci su izašli iz svog automobila kako bi uhitili lopova. Međutim, umjesto toga je lopov uperio pištolj u policiju i oteo njihovo vozilo s kojim je pobjegao. Policajci su pucali za vozilom koje je bježalo i misle da su možda čak i ranili lopova. No, iako je policijsko vozilo pronađeno napušteno u jednom udaljenom predgrađu, lopovu više nije bilo ni traga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙