FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nizozemski "Big Brother" će možda prenositi porođaj

AMSTERDAM, 29. kolovoza 2005. (Hina/AP) - U posljednjoj nizozemskojverziji reality showa "Big Brother" sudjeluje i žena u sedmom mjesecutrudnoće koja bi mogla roditi uz televizijski prijenos uživo.
AMSTERDAM, 29. kolovoza 2005. (Hina/AP) - U posljednjoj nizozemskoj verziji reality showa "Big Brother" sudjeluje i žena u sedmom mjesecu trudnoće koja bi mogla roditi uz televizijski prijenos uživo.

Vlada razmatra da li bi se snimanjem novorođenčeta prekršio zakona o radu djece.

"Big Brother" je novu sezonu počeo u nedjelju, a glasnogovornica tvrtke koja je osmislila seriju kaže da producenti još nisu odlučili što će se točno prikazati kada trudna žena, nazvana samo "Tanja", dobije trudove.

"Mogla bi prije toga biti isključena glasovanjem gledatelja", rekla je glasnogovornica Cathelijne Nijssen. Nijssen je rekla da u bilo kojem slučaju show ne bi izlagao dijete medicinskim rizicima i da će rađanje biti prikazano na prikladan način, poštujući dobar ukus.

Nizozemsko ministarstvo socijalne skrbi ovoga će tjedna odlučiti hoće li izdati radnu dozvolu kojom bi bilo dopušteno da se beba, zapravo dijete-glumac, pojavi u emisiji.

Nizozemski zakon ograničava pojavljivanje djeteta na televiziji do najviše četiri puta do njegova sedmog rođendana. Snimanje se mora obaviti tijekom dana a dijete ne smije biti u središte showa.

O trudnoj natjecateljici Tanji za sada je samo poznato da ima 27 godina, živi na sjeveru Nizozemske, sanja o studiju prava te da je zatrudnjela slučajno. Ona je rekla kako je pomislila da bi "Big Brother" kuća bila "idealno mjesto za porođaj".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙