FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ronaldo demantirao povezanost s dilerom

RIO DE JANEIRO, 29. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Zvijezda brazilskenogometne reprezentacije i Real Madrida, Ronaldo obavio jeinformativni razgovor s brazilskom policijom nakon što je prilikomprisluškivanja telefonskog razgovora jednog narko-dilera spomenuto iime "Il fenomena" kao mušterije.
RIO DE JANEIRO, 29. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Zvijezda brazilske nogometne reprezentacije i Real Madrida, Ronaldo obavio je informativni razgovor s brazilskom policijom nakon što je prilikom prisluškivanja telefonskog razgovora jednog narko-dilera spomenuto i ime "Il fenomena" kao mušterije.

Napadač "Selecaoa" i "Kraljevskog kluba" u nedjelju je nakon utakmice s Cadizom otputovao u domovinu, gdje se u ponedjeljak javio policiji koja ga je tražila zbog sumnji da je upleten u kupovinu droge od jednog uhićenog dilera. Prema izvješću policije, u telefonskom razgovoru ga je spomenuo Amon Lemos, brat njegove bivše djevojke Livie Lemos s kojom je navodno na partyju u predgrađu Rocinha u Rio de Jaineru konzumirao drogu. Naravno, Ronaldo je negirao bilo kakvu povezanost s dilerom Lemosom i drogom na tulumu.

"Čini se je Amon Lemos spominjući Ronalda htio dobiti na važnosti u svojoj narko-bandi i da je to jedina veza nogometaša i dilera," kazao je Luiz Marcelo Xavier, inspektor u uredu za narkotike. Nakon razgovora s policijom Ronaldo je napustio policijsku postaju i protiv njega nije podignuta nikakva optužba, niti je osumnjičen za bilo koje kazneno djelo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙