FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Grabar-Kitarović u Bruxellesu razgovarala s Palom Schmittom

ZAGREB, 29. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatska ministrica vanjskihposlova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović stigla je uponedjeljak u dvodnevni radni posjet Europskom parlamentu u Bruxellesugdje se sastala s predsjednikom izaslanstva Europskoga parlamenta uZajedničkom parlamentarnom Odboru EU-RH Palom Schmittom, doznaje se izMinistarstva vanjskih poslova i europskih integracija.
ZAGREB, 29. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatska ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović stigla je u ponedjeljak u dvodnevni radni posjet Europskom parlamentu u Bruxellesu gdje se sastala s predsjednikom izaslanstva Europskoga parlamenta u Zajedničkom parlamentarnom Odboru EU-RH Palom Schmittom, doznaje se iz Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija.

Ministrica Grabar-Kitarović upoznala je Schmitta s napretkom u provedbi akcijskoga plana te s istraživanjima koja pokazuju pad potpore u RH za članstvo u EU, izrazivši nadu da će ta potpora porasti kad Hrvatska počne pregovore.

Ministrica bi u utorak, drugoga dana posjeta Bruxellesu, trebala razgovarati s potpredsjednikom Europskog parlamenta Ingom Friedrichom, predsjednikom Odbora za vanjske poslove Europskog parlamenta Elmarom Brokom, izvjestiteljem za Republiku Hrvatsku u Odboru za vanjske poslove Europskog parlamenta Hannesom Swobodom, te Berndom Posseltom, izvjestiteljem EPP-ED skupine za Republiku Hrvatsku u Odboru za vanjske poslove.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙