FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog nezgode zatvorena D 8 kod Povila

ZAGREB, 28. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće zatvorena jecesta D8 u mjestu Povile, do uklanjanja vozila sa kolnika, a promet navećini cesta je srednje do pojačane gustoće, izvijestio je Hrvatskiautoklub (HAK).
ZAGREB, 28. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće zatvorena je cesta D8 u mjestu Povile, do uklanjanja vozila sa kolnika, a promet na većini cesta je srednje do pojačane gustoće, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A1 Zagreb-Split ispred južnog ulaza u tunel Sv. Rok, u smjeru Zagreba, promet teče usporeno u koloni duljine oko četiri kilometar, a pojačan je i izlaz na naplati Lučko, gdje vozila čekaju u koloni oko jedan kilometar.

Mjestimice ima mokrih i skliskih kolnika na cestama u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Gorskom Kotaru, Istri te na Kvarneru, upozoravaju iz HAK-a, kao i na moguće odrone zemlje i kamenja na gorskim cestama, te duž Jadranske i Ličke magistrale.

Podsjećaju da je danas na snazi zabrana kretanja teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, na važnijim državnim cestama do 23 sata.

Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je izlazak osobnih vozila, ispred naplatne postaje Bregana kolona vozila duga je oko 1,5 km. Putnički promet je povremeno pojačan na izlazu graničnih prijelaza Macelj i Plovanija, gdje se vozila povremeno preusmjeravaju na prijelaz Lupinjak. Pojačan je i ulazak na graničnim prijelazima St.Gradiška, Bajakovo, Županja i Slavonski Brod.

Na graničnom priljelazu Davor promet je prekinut, zbog remonta skele.

Trajekti plove redovito. Povremeno je pojačan promet u trajektnim lukama Žigljen, Mišnjak i Jablanac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙