FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Kolona na južnom ulazu u tunel Sv. Rok oko dva kilometra

ZAGREB, 28. kolovoza 2005. (Hina) - Na većini cesta promet je srednjedo pojačane gustoće i uglavnom teče bez duljih čekanja, a na autocestiA1 Zagreb-Split kolona ispred južnog ulaza u tunel Sv. Rok u smjeruZagreba promet teče usporeno u koloni duljine oko dva kilometra,izvijestio je danas Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 28. kolovoza 2005. (Hina) - Na većini cesta promet je srednje do pojačane gustoće i uglavnom teče bez duljih čekanja, a na autocesti A1 Zagreb-Split kolona ispred južnog ulaza u tunel Sv. Rok u smjeru Zagreba promet teče usporeno u koloni duljine oko dva kilometra, izvijestio je danas Hrvatski autoklub (HAK).

Mjestimice mokrih i skliskih kolnika su ceste u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru, Istri te na Kvarneru.

HAK upozorava na moguće odrone zemlje i kamenja na gorskim cestama, te duž Jadranske i Ličke magistrale.

Podsjećaju da je na snazi zabrana kretanja teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, na važnijim državnim cestama od 12 do 23 sata.

Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je izlazak osobnih vozila, ispred naplatne postaje Bregana kolona vozila duga oko dva km. Putnički promet je povremeno pojačan na izlazu GP Macelj, kao i ulazak na graničnim prijelazima: St. Gradiška, Bajakovo, Županja i Slavonski Brod.

Trajekti plove redovito. Povremeno je pojačan promet u trajektnim lukama Žigljen, Mišnjak i Jablanac.

HAK podsjeća vozače da i danju voze s uključenim svjetlima prilikom skretanja obvezno uključe pokazivače smjera,

da poštuju ograničenja brzine i prometnu signalizaciju (osobito ispred tunela), vozeći kroz tunel skinu sunčane naočale, djecu smjeste u prikladne sjedalice, da drže propisani razmak između vozila, ne pretječu vozila u koloni,

te da izbjegavaju telefoniranje u vožnji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙