FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bonano uništio Barcelonu

MADRID, 28. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Na otvaranju nove sezonepovratnik u Primeru, Alaves uspio je zaustaviti sve napade Barcelone ina svom Mendizorrozu iščupati bod protiv španjolskog nogometnog prvaka(0:0).
MADRID, 28. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Na otvaranju nove sezone povratnik u Primeru, Alaves uspio je zaustaviti sve napade Barcelone i na svom Mendizorrozu iščupati bod protiv španjolskog nogometnog prvaka (0:0).

Junak utakmice bio je vratar Alavesa, Argentinac Roberto Bonano, inače bivša jedinica Barcelone. Bonano je radio čudo i doslovno tjerao u očaj Samuela Eto'oa, Ludovica Giulya, Larssona i Ronaldinha.

"Bonano nas je uništio zaista je branio odlično. No, mi smo morali u pojedinim situacijama reagirati daleko bolje," kazao je trener Barce, Frank Rijkaard.

Bonano je na vratima katalonskog velikana proveo dvije godine (2001-03), jednu sezonu bio u Murciji, a potom je preselio u Alaves. Karijeru je započeo u Rosariu, a branio je i za River Plate i argentinsku reprezentaciju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙