FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Luque seli u Newcastle

MADRID, 26. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Čelnici španjolskognogometnog prvoligaša Deportiva i engleskog premierligaša NewcastleUniteda dogovorili su odštetu za Alberta Luquea i dosadašnji napadačAtletica karijeru će nastaviti na "Otoku".
MADRID, 26. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Čelnici španjolskog nogometnog prvoligaša Deportiva i engleskog premierligaša Newcastle Uniteda dogovorili su odštetu za Alberta Luquea i dosadašnji napadač Atletica karijeru će nastaviti na "Otoku".

Odšteta iznosi 14 milijuna eura, a ukoliko Luque prođe liječnički pregled potpisat će sa "Svrakama" ugovor na pet godina.

"Postigli smo dogovor i Luque je slobodan. Iako smo ga željeli zadržati inzistirao je na odlasku," kazao je predsjednik "Depora", Augusto Cesar Lendoiro. Luque je u Deportivo stigao 2002. godine iz Real Mallorce, a prošle sezone je postigao 11 pogodaka i bio je prvi strijelac kluba.

Prije nekoliko dana Newcastle je dogovorio i odštetu za napadača engleske reprezentacije i Real Madrida, Michael Owena i vjeruje se kako će se ovaj transfer realizirati do konca tjedna.

U prva tri kola engleskog prvenstva Newcastle je osvojio tek jedan bod i nije postigao niti jedan pogodak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙