FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BBC planira omogućiti download svojih programa na internetu

LONDON, 27. kolovoza 2005. (Hina/AP) - BBC, British BroadcastingCorporation, planira pokrenuti novu uslugu kojom bi se web-surferimaomogućilo učitavanje njegovih televizijskih i radijskih programa dotjedan dana nakon što su emitirani.
LONDON, 27. kolovoza 2005. (Hina/AP) - BBC, British Broadcasting Corporation, planira pokrenuti novu uslugu kojom bi se web-surferima omogućilo učitavanje njegovih televizijskih i radijskih programa do tjedan dana nakon što su emitirani.

Glavni direktor BBC-a, Mark Thompson, koji je na međunarodnom televizijskom festivalu u Edinburghu otkrio planove tvrtke za pokretanje usluge "MyBBCPlayer", izjavio je da se nada da će ta usluga biti pokrenuta 2006. godine. Po nacrtu koji je Thompson predstavio, "MyBBCPlayer" omogućio bi internet korisnicima da učitavaju televizijski i radijski program do sedam dana nakon njegova emitiranja. Sve pojedinosti, međutim, nisu objavljene a svaki plan da se programa učini dostupnim za učitavanje putem interneta treba odobriti uprava BBC-a koji je u vlasništvu vlade. Također nije navedeno hoće li se najavljena usluga naplaćivati niti kako će se štiti prava na te programe.

Thompson je izjavio da je taj plan dio nastojanja BBC-a da svoje rad proširi i izvan tradicionalnih medija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙