FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Sabora obišao poplavljena područja u Slavoniji

POŽEGA/PODGORAČ, 25. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskogsabora Vladimir Šeks obišao je danas poplavljena područja uPožeško-slavonskoj županiji - Pleternicu i Čaglin, te Podgorač uOsječko-baranjskoj županiji, priopćeno je iz Sabora.
POŽEGA/PODGORAČ, 25. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks obišao je danas poplavljena područja u Požeško-slavonskoj županiji - Pleternicu i Čaglin, te Podgorač u Osječko-baranjskoj županiji, priopćeno je iz Sabora.

Nakon uvida u stanje na poplavljenim područjima predsjednik Hrvatskog sabora je zajedno s ministrom unutarnjih poslova Ivicom Kirinom i ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva Petrom Čobankovićem razgovarao s gradonačelnikom Pleternice Franjom Lucićem i saborskom zastupnicom Marijom Bajt.

Predsjednik Sabora Vladimir Šeks izvijestio je o mjerama sanacije koje treba poduzeti, kao i najnužnijim potrebama kako bi se stanje na poplavljenim područjima normaliziralo.

Dao je punu potporu infrastrukturnim projektima kako bi se trajno riješila opasnost od poplave i tako spriječile velike materijalne štete i opasnosti za ljudske živote, stoji na kraju priopćenja.

Inače, premijer Ivo Sanader jutros je na poplavljene dijelove slavonskih županija poslao ministre Čobankovića i Kirina kako bi za sutrašnju vladinu sjednicu žurno pripremili izvješća o šteti i potrebama stanovništva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙