FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader s Terzićem o skorašnjem posjetu BiH

ZAGREB, 25. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjednik hrvatske Vlade IvoSanader razgovarao je telefonski s bosanskohercegovačkim kolegom Adnanom Terzićem u sklopu priprema za svoj skorašnji posjet Sarajevu,priopćeno je u četvrtak iz vladina ureda za odnose s javnošću.
ZAGREB, 25. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader razgovarao je telefonski s bosanskohercegovačkim kolegom Adnanom Terzićem u sklopu priprema za svoj skorašnji posjet Sarajevu, priopćeno je u četvrtak iz vladina ureda za odnose s javnošću.

Osim utvrđivanja okvira za službeni, uzvratni Sanaderov posjet Bosni i Hercegovini, teme telefonskog razgovora bile su i pripreme za dodatne konzultacije vezane uz međudržavni Ugovor o imovinsko pravnim odnosima koje dvije susjedne zemlje trebaju potpisati.

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH, Adnan Terzić, službeno je početkom kolovoza posjetio Zagrebu kada je zaključenje Sporazuma o imovinsko-pravnim odnosima bilo odgođeno zbog određenih zamjerki Vlade Republike Srpske vezanih za status imovine pojedinih državnih poduzeća.

U priopćenju se dodaje kako se Sanader s Terzićem suglasio da sva eventualna otvorena pitanja iz tog Ugovora treba što prije riješiti kako bi se mogao potpisati tijekom službenog Sanaderova posjeta BiH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙