FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slavonsko-brodsko područje sinoć zahvatilo nevrijeme

ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - Područje Slavonskog Broda zahvatiloje jučer kasno popodne oko 17,30 sati jače nevrijeme s kišom, vjetromi grmljavinom, a sitni led padao je na području Starog Slatnika iNovoga Grada, izvijestio je jutros Državni centar 112.
ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - Područje Slavonskog Broda zahvatilo je jučer kasno popodne oko 17,30 sati jače nevrijeme s kišom, vjetrom i grmljavinom, a sitni led padao je na području Starog Slatnika i Novoga Grada, izvijestio je jutros Državni centar 112.

Jak vjetar i kiša srušili su nekoliko stabala uz autocestu kod Brodskog Stupnika, koje su uklonili djelatnici Hrvatskih autocesta.

Na području grada Slavonskog Brod bilo je poplavljenih kolnika, začepljenja odvodnih kanala i poplava podruma, na čemu su angažirani vatrogasci i interventne komunalne službe.

Za vrijeme trajanja nevremena, oko 17,50 sati, došlo je do ispada lokalne trafostanice, pa su bez električne energije ostali potrošači u naseljima Brodsko Vinogorje, Budainka, Kolonija, Brodski Varoš i Jelas.

Djelovala je i protugradna obrana. S područja radarskog centra Gorice ispaljeno je oko 100, a s područja radarskog centra Gradište 50 raketa, navode u Državnom centru 112.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙