FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Boks: Kendall Gill u rukavicama čeka poziv iz NBA

NEW YORK, 21. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Kendall Gill je potvrdio daje najbolji boksač među košarkašima i obratno nakon što je u američkomRosemontu pobijedio i u drugom profesionalnom dvoboju u karijeri.
NEW YORK, 21. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Kendall Gill je potvrdio da je najbolji boksač među košarkašima i obratno nakon što je u američkom Rosemontu pobijedio i u drugom profesionalnom dvoboju u karijeri.

Gill (37) je u siječnju dobio otkaz u Kukočevim Milwaukee Bucksima, a vrijeme do novoga angažmana upražnjava profesionalnim boksom. U Rosemontu je nakon četiri runde jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Nikaragvanca Jasona Medinu i oduševio gledatelje.

Za boks se motiviram tako što na zidu ima slike nekolicine NBA košarkaša koji nezasluženo dobijaju 90 milijuna dolara. Neka me se čuvaju na parketu ove sezone, kazao je Gill, čiji menađer za sjedeću sezonu pregovara sa Portlandom, Atlantom i Los Angeles Lakersima.

U NBA-u je Gill već 14 sezona, a osim Bucksa, igrao je za Charlotte, Seattle, New Jersey, Miami, Minnesotu i Chicago. Vrhunac karijere imao je 1996. kada je sezonu za Netse završio sa prosjekom od 21.8 koševa po utakmici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙