FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA - najveći "trade" u povijesti lige

MIAMI, 3. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Vijest da je Shaquille O'Neal(33) produžio ugovor sa svojim sadašnjim klubom Miami Heatom na jošpet godina, nije dugo bio glavni događaj u NBA ligi.
MIAMI, 3. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Vijest da je Shaquille O'Neal (33) produžio ugovor sa svojim sadašnjim klubom Miami Heatom na još pet godina, nije dugo bio glavni događaj u NBA ligi.

U utorak je obavljen posao u kojem je sudjelovalo pet klubova i 13 igrača, što je najveći "trade" u povijesti lige. U razmjeni igrača su sudjelovali Boston, Miami, Memphis, New Orleans i Utah. Dosadašnji rekord držala je "trampa" iz 2000. godine u kojoj su sudjelovala četiri kluba i 12 igrača.

Antoine Walker je iz Bostona preselio u Miami. U redove Heata došli su i Jason Williams, James Posey i Andre Emmet iz Memphisa, a Miami ima i pravo na Španjolca Roberta Duenasa, kojeg su na draftu uzeli Hornetsi. Grizzliese je pojačao Eddie Jones iz Miamia, te Raul Lopez iz Jazza. Greg Ostertag je iz Memphisa rešao u Utah. Boston je uzeo Curtisa Borchardta iz Utaha, te Qyntela Woodsa, te pravo na španjolskog centra Alberta Mirallesa. New Orleans je angažirao Rasuala Butlera iz Miamia i Kirka Snydera iz Utaha.

"Mnogo smo radili, bio je to vrlo kompliciran trade, no uspjeli smo sve dogovoriti," poručio je predsjednik Heata, Pat Riley.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙