FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Singapuru će se održati prvi "Sex Expo"

SINGAPUR-SEX-IZLOŽBAU Singapuru će se održati prvi "Sex Expo"SINGAPUR, 21. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Singapur, koji zabranjujeoralni seks i homoseksualnost, bit će u studenom domaćinom prveizložbe seksa, "Sex Expo" nakon što su to odobrile rigidne vlasti toggrada-države, objavili su mediji u nedjelju.
SINGAPUR, 21. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Singapur, koji zabranjuje oralni seks i homoseksualnost, bit će u studenom domaćinom prve izložbe seksa, "Sex Expo" nakon što su to odobrile rigidne vlasti tog grada-države, objavili su mediji u nedjelju.

Policija je organizatorima već postavila određene uvjete - na izložbi se ne smiju prikazivati nedolične scene, a svi eksponati i promocije moraju proći vladinu cenzuru, piše list Straits Times.

Izložbu će moći posjetiti samo građani stariji od 21 godinu, dodaje list.

Na "Sex Expo"-u bit će izloženi predmeti koji "poboljšavaju vođenje ljubavi", vidjet će se ponuda seksualnih pomagala i igračaka te prikazana povijest kondoma.

Singapur izložbom pokušava promijeniti imidž konzervativne države, a dužnosnici kažu kako im je cilj olabaviti zapreke koje udovoljavaju ukusu generacije izložene vanjskom utjecaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙