FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Dagestanu ubijena najmanje tri ruska policajca, više ranjenih

MOSKVA, 20. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Bomba na daljinsko upravljanjeraznijela je u subotu u Dagestanu ruski policijski automobil, pri čemusu poginula najmanje tri policajca i ranjeno još najmanje četiriosobe, priopćili su dužnosnici kako prenose agencije.
MOSKVA, 20. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Bomba na daljinsko upravljanje raznijela je u subotu u Dagestanu ruski policijski automobil, pri čemu su poginula najmanje tri policajca i ranjeno još najmanje četiri osobe, priopćili su dužnosnici kako prenose agencije.

Ruski Interfax objavio je da je eksplozija, koja se oko podne po lokalnom vremenu dogodila u glavnom gradu Dagestana Makhachkali, ozlijedila putnike u autobusu koji je prolazio pokraj mjesta eksplozije.

Načelnik policije u Dagestanu Ahmed Magomedov rekao je kako je u ophodnji bilo šest policajaca, a bomba je eksplodirala u 16.00 sati po lokalnom vremenu, kad je policijsko vozilo prolazilo pored parka, u blizini dvorane u kojem se slavilo vjenčanje. Prema policiji nije jasno da li su cilj napada bili svatovi ili policijska ophodnja.

U Dagestan, područje uz Kaspijsko jezero, prelilo se nasilje iz susjedne Čečenije gdje separatistički rat traje više od deset godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙