FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jedriličari Fantela i Marenić zlatni

IZMIR, 20. kolovoza 2005. (Hina) - U Izmiru, domaćinu 23. Univerzijadejedriličari Šime Fantela i Igor Marenić osvojili su zlatnu medalju udisciplini 470, dok je Tonko Kuzmanić dva plova prije kraja načetvrtom mjestu.
IZMIR, 20. kolovoza 2005. (Hina) - U Izmiru, domaćinu 23. Univerzijade jedriličari Šime Fantela i Igor Marenić osvojili su zlatnu medalju u disciplini 470, dok je Tonko Kuzmanić dva plova prije kraja na četvrtom mjestu.

Naši zlatni jedriličari neće jedriti u zadnja dva plova u subotu jer imaju nedostižnu prednost, te čuvaju energiju za nadolazeće Svjetsko prvenstvo.

Ranije je prvo zlato u Izmiru za Hrvatsku osvojio gimnastičar Robert Seligman u finalu na konju s hvataljkama.

Malobrojna hrvatska reprezentacija u odnosu na ostale zemlje sudionice na Univerzijadi ostvarila je hvalevrijedne uspjehe u atletici:

Ivan Pucelj je u skoku udalj bio četvrti, Josip Šoprek na 200 metara šesti, Vera Begić u bacanju diska 10., a Ljiljana Ćulibrk na 5.000 metara deveta.

U streličarstvu, koje se po drugi put održava na Univerzijadi, Ivana Budin nam je pripremila ugodno iznenađenje u disciplini složeni luk i osvojila četvrto mjesto.

Mačevala Bojan Jovanović zauzeo je deveto mjesto u disciplini floret.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙