FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: U većem dijelu Hrvatske ceste mokre

ZAGREB, 19. srpnja 2005. (Hina) - U većem dijelu Hrvatske ceste sumokre ili vlažne, izvijestio je Hrvatski autoklub u 18,30 sati.
ZAGREB, 19. srpnja 2005. (Hina) - U većem dijelu Hrvatske ceste su mokre ili vlažne, izvijestio je Hrvatski autoklub u 18,30 sati.

Na autocesti A1 Zagreb-Split, na dijelu Bosiljevo-Mala Kapela, između 80. i 85. km, u smjeru Splita zatvoren je pretjecajni trak zbog redovitog održavanja, pa se prometuje samo voznim. HAK upozorava vozače na jak vjetar kod Male Kapele, pa sve do Otočca.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb danas je započela obnova kolnika između Kikovice i Orehovice, pa se između 136. i 139. km vozi dvosmjerno južnim trakom. Danas će se u 21 sat, kod tunela Veliki Gložac, te u 22.30 sati kod tunela Čardak, obavljati radovi miniranja zbog čega će se promet zaustavljati po 15 minuta.

Zbog radova na čvoru Jankomir na autocesti A 3 Bregana-Zagreb zatvoren je krak od Zaprešića prema Zagrebu zapad. Vozi se obilazno preko čvora Rakitje. Radovi će trajati do sredine kolovoza.

Do petka je zbog radova zatvoren most Dubrovnik, a obilaznica je: ŽC Sustjepan-Komolac-Mokošica-Lozica.

Zbog radova na južnom traku autoceste A3 Zagreb-Županja, od Novske prema Okučanima, u dužini od 7 km (141.-147. km) vozi se dvosmjerno sjevernim kolnikom, brzinom od 80 km/h. Na toj autocesti, kao i na zagrebačkoj obilaznici, još traju radovi na nekoliko dionica, pa su mogući i zastoji u razdoblju gušćeg prometa.

Do 1. kolovoza, zatvorena je dionica Podravske magistrale Slatina-Našice, zbog obnove kolnika između Čačinaca i Donje Motičine. Obilazan smjer je Slatina-Donji Miholjac-Našice.

Na dijelu ceste D1 od GP Macelj do čvora Krapina na autocesti A2 Zagreb-Krapina, traju radovi, pa povremeno ima gužvi i zastoja.

Stari Maslenički most otvoren je za sav promet, kao i dio Jadranske magistrale od križanja s D54 u Maslenici do staroga Masleničkog mosta. No, zbog obnove kolnika na dijelu D54 Zaton Obrovački-čvor Maslenica, još se vozi obilaznom cestom Obrovac-Karin.

Povremeno je pojačan izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo, a na Macelju ulaz osobnih i teretnih.

U trajektnim se lukama ne čeka na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙