FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za utorak, 16. kolovoza

ZAGREB, 15. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 16. kolovoza.
ZAGREB, 15. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 16. kolovoza.

KOELN - Rimokatolička crkva organizira 20. svjetski susret mladeži (do 21. kolovoza). Od 18. do 21. kolovoza očekuje se i nazočnost pape Bendikta XVI.

DEN HAAG - Nastavak rada Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY) u Haagu, nakon trotjedne ljetne stanke koja je trajala od 23. srpnja. Rasporedom rada za ovaj je tjedan predviđen nastavak suđenja bivšem jugoslavenskom predsjedniku Slobodanu Miloševiću na sjednicama u srijedu, četvrtak i petak, saslušanje o uvođenju pisanih iskaza svjedoka optužbe na suđenju bivšem čelniku bosanskih Srba Momčilu Krajišniku u utorak i statusna konferencija u predmetu Boškoski/Tarčulovski u petak.

GAZA - Židovski doseljenici imaju zadnju mogućnost za dobrovoljan odlazak s područja Gaze i dijela Zapadne obale. Ako do roka koji su im odredile izraelske vlasti, a koji istječe u ponoć, ne napuste domove, vojnici će ih početi prisilno evakuirati. Povlačenje koje je počelo u ponedjeljak predviđa evakuaciju više od 8000 doseljenika iz 21 naselja na području Gaze i još 500 iz četiri manja naselja na sjeveru Zapadne obale.

Dežurni urednici:

noć: Đurđa Beraković

prijepodne: Renata Tomašević

poslijepodne: Srđan Baković

navečer: Damir Hainski

tel: +385 1 4808 645

fax: +385 1 4808 822

e-mail: vpdeskŽhina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙