FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Papa izrazio bliskost sa žrtvama nesreće ciparskog zrakoplova

RIM, 15. kolovoza 2005. (Hina/AR) - Papa Benedikt XVI. izrazio je uponedjeljak, poslije molitve angelusa sa svoga prozora na ljetnikovcuu Castelgandolfu, svoju bliskost sa žrtvama zrakoplovne nesrećeciparske zrakoplovne kompanije u kojoj je poginula 121 osoba.
RIM, 15. kolovoza 2005. (Hina/AR) - Papa Benedikt XVI. izrazio je u ponedjeljak, poslije molitve angelusa sa svoga prozora na ljetnikovcu u Castelgandolfu, svoju bliskost sa žrtvama zrakoplovne nesreće ciparske zrakoplovne kompanije u kojoj je poginula 121 osoba.

Papa je tijekom angelusa na Veliku Gospu sazvao bdijenje Gospe nad sudionicima XX. Međunarodnih dana mladeži koji će se održati od 16. do 21. kolovoza, u Koelnu, u Njemačkoj, i na kojima će osobno sudjelovati od 18. kolovoza, te pozvao sve da ne vjeruju u prolaznost i egoizam.

"Marija nas ohrabruje svojim primjerom prihvaćanja Božje volje, da se ne prepustimo da nas zavedu varljivi pozivi svega što je prolazno i kratkotrajno, da ne popustimo iskušenjima egoizma i zla koji gase radost života", rekao je Benedikt XVI. i zatim na raznim jezicima pozdravio prisutne u dvorištu papinskog ljetnikovca u Castelgandolfu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙