FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gilardino potpisao za Milan

MILANO, 19. srpnja 2005. (Hina/DPA) - Čelnici talijanskog nogometnogprvoligaša Milana napokon su uspjeli realizirati transfer AlbertaGilardina (23) iz Parme.
MILANO, 19. srpnja 2005. (Hina/DPA) - Čelnici talijanskog nogometnog prvoligaša Milana napokon su uspjeli realizirati transfer Alberta Gilardina (23) iz Parme.

Mladi napadač talijanske reprezentacije preselio je na San Siro uz odštetu od 25 milijuna eura.

"Napokon je sve gotovo. Moj san se ostvario, potpisao sam ugovor za jedan od najvećih klubova na svijetu," kazao je Gilardino.

Vodstvo Milana i Parme transfer Gilardina su dogovorili još tijekom prošle sezone, međutim, zbog složene pozicije u kojoj se nalazi Parme transfer je došao pod znak pitanja. Nakon bankrota prehrambenog diva Parmalata, Parma nema vlasnika i njome upravlja stečajni upravitelj kojeg je imenovala država. Zbog toga se priča oko Gilardina zakomplicirala, no Milan nije želio odustati i ipak je uspio rasplesti čvor.

Gilardino, koji je u posljednje dvije sezone postigao 46 pogodaka za Parmu, drugi je napadač koji je pojačao redove Milana ovoga ljeta. Prošloga mjeseca za Milan je potpisao i dosadašnji napadač Intera Christian Vieri.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙