FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pseća odmorišta na talijanskim autocestama

RIM, 8. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Psi i mačke koji kreću naljetovanje s njihovim pažljivim gospodarima ove će godine moći koristiti "fido-park", a to su zone uređene za njih na nekimodmorištima na talijanskim autocestama, objavila je Talijanska liga zazaštitu životinja.
RIM, 8. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Psi i mačke koji kreću na ljetovanje s njihovim pažljivim gospodarima ove će godine moći koristiti "fido-park", a to su zone uređene za njih na nekim odmorištima na talijanskim autocestama, objavila je Talijanska liga za zaštitu životinja.

U dvanaestak "fido-parkova" psi mogu uživati pod tendom koja će ih štititi od sunca, imat će vodu na raspolaganju, a njihovi vlasnici dobit će informacije o njezi životinja.

Inicijativu lige podržava tvrtka koja vodi restorane duž talijanskih autoputova.

Svake godine se u razdoblju ljetovanja zabilježi 100.000 napuštenih pasa u Italiji i upola manje mačaka. Ta napuštanja uvod su u smrt za 80 posto pasa.

Napuštanje obiteljskog ljubimca kažnjava se globama do 10.000 eura i godinom dana zatvora otkako je 2004. parlament usvojio zakon koji pooštrava kazne za ta napuštanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙