FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tunel sv. Rok ponovno otvoren, kolona sa sjeverne strane tunela 8-10 km

BRINJE, 30. srpnja 2005. (Hina) - Tunel Sv. Rok ponovno je otvorennakon lakše prometne nesreće koja se dogodila u tunelu jutros maloprije 7 sati, pa se ispred tunela sa sjeverne strane ubrzo stvorilakolona duga između 8 i 10 kilometara.
BRINJE, 30. srpnja 2005. (Hina) - Tunel Sv. Rok ponovno je otvoren nakon lakše prometne nesreće koja se dogodila u tunelu jutros malo prije 7 sati, pa se ispred tunela sa sjeverne strane ubrzo stvorila kolona duga između 8 i 10 kilometara.

Prema informaciji Policijske uprave ličko-senjske oko 7,15 sati uklonjena su vozila na mjestu nesreće te je promet ponovno uspostavljen, ali se vozi usporenije.

Promet je gust i na čvoru Brinje gdje se vozila iz smera juga prema kontitentu usmjeravaju na državnu cestu za Jezerane preko prijevoja Kapela.

Voditelj Centra za nadzor prometa Hrvatskih autocesta u Brinju Dalibor Hasan izjavio je da se postupno stvaraju kraće kolone na izlazu, ali nema dugih čekanja za naplatu.

Sudeći prema brojnim vozilima koja prolaze tunel Malu Kapelu jednosmjerno prema jugu ovaj je vikend u znaku velike smjene i dolaska gostiju, a odmorišta uz autocestu - Brinje, Dubrava, Janjće, Lički Osik i Zir prepuna su vozila, uglavnom stranih registarskih oznaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙