FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Nakon razminiranja otvorena D4 u Lipovcu

ZAGREB, 21. srpnja 2005. (Hina) - Nakon razminiranja je otvorena D4 uLipovcu, prema graničnom prijelazu Bajakovo, izvijestio je Hrvatskiautoklub.
ZAGREB, 21. srpnja 2005. (Hina) - Nakon razminiranja je otvorena D4 u Lipovcu, prema graničnom prijelazu Bajakovo, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Još je uvijek u prekidu promet starom Zagorskom cestom, između Pojatnog i Kupljenovog, pa se vozi obilazno.

Na ostalim cestama promet je rijedak do srednje gust, a zastoja nema. Kolnici su mokri u sjevernoj i srednjoj Hrvatskoj.

Do 14 sati traju radovi na pružnome prijelazu u Pleternici, zbog čega je zatvorena glavna cesta, a prometuje označenim obilaznim cestama.

Zbog radova na autocesti A 1 Zagreb-Split, između Bosiljeva i tunela Mala Kapela, zatvoren je pretjecajni trak od 90. do 95. km u smjeru Splita. Vozi se brzinom od 60 km/h. Između odmorišta Jadova i čvora Gospić zatvoreni su pretjecajni trakovi u oba smjera radi izvanrednih radova na autocesti.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb (od 136. do 139. km) između Kikovice i Orehovice, zbog radova se vozi dvosmjerno južnim trakom. U 12 sati će se minirati južna cijev tunela Veliki Gložac kod Vrbovskog , tako da će promet kod tunela biti prekinut na 15 minuta. U 13 sati će promet, zbog miniranja kod tunela Čardak, biti prekinut između tunela Javorove Kose i Čardaka.

Zbog radova na čvoru Jankomir na autocesti A 3 Bregana-Zagreb zatvoren je krak od Zaprešića prema izlazu Zagreb zapad. Vozi se obilazno preko čvora Rakitje. Radovi traju do sredine kolovoza.

Do sutra je zbog radova zatvoren most Dubrovnik, a obilaznica je: ŽC Sustjepan-Komolac-Mokošica-Lozica.

Zbog radova na južnom kraku autoceste A3 Zagreb-Županja, od Novske prema Okučanima, u dužini od 7 km (141.-147. km) vozi se dvosmjerno sjevernim kolnikom, brzinom od 80 km/h. Na toj autocesti, kao i na zagrebačkoj obilaznici, još traju radovi na nekoliko dionica, pa su mogući i zastoji u razdoblju gušćeg prometa.

Do 1. kolovoza, zatvorena je dionica Podravske magistrale Slatina-Našice, zbog obnove kolnika između Čačinaca i Donje Motičine. Obilazan smjer je Slatina-Donji Miholjac-Našice.

Na dijelu ceste D1 od GP Macelj do čvora Krapina na autocesti A2 Zagreb-Krapina, traju radovi, pa povremeno ima gužvi i zastoja.

Stari Maslenički most otvoren je za sav promet, kao i dio Jadranske magistrale od križanja s D54 u Maslenici do staroga Masleničkog mosta. No, zbog obnove kolnika na dijelu D54 Zaton Obrovački-čvor Maslenica, još se vozi obilaznom cestom Obrovac-Karin.

Na GP Bajakovo gust je promet osobnih i teretnih vozila, a kolona na izlasku duga je oko 3 km.

Trajekti plove redovito, nema čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙